English      Română      Русский
Despre Companie

Compania SRL "Beccara" a fost fondată în 1995 si operează în domeniul industriei ușoare, confecţionarea hainelor de muncă. La începutul activităţii sale și până în prezent cooperează cu compania germană "Teamdress" și compania olandeză "De Berkel". Direcţia principală a firmei este confecţionarea hainelor de lucru. Lucrăm pe baza a contractelor în regim de LOHN. Compania '' Beccara '' produce produse de calitate în ateliere dotate tehnic, oferă o execuţie rapidă a comenzilor şi în timp, dispune de personal calificat.

Avem dorinţa de a lărgi spectru de activitate în domeniul producerii textile, industriei electrotehnice şi alte direcţii. Avem la dispoziţie clădire nou construită, cu suprafaţă 2000 м ², înzestrată tehnic, cu infrastructura necesară, rezerve de braţe de muncă, experienţă de activitate cu parteneri străini.

Dacă sunteți un angajat sau reprezentant al serviciilor medicale sau unei profesii care necesită îmbrăcăminte specială, suntem gata să vă ajutăm. Avem o gama larga de modele medicale. Halate, jachete, pantaloni și salopete pentru orice tip de activitate şi şorţuri.
Compania SRL "Beccara" a fost fondată în 1995 si operează în domeniul industriei ușoare, confecţionarea hainelor de muncă. La începutul activităţii sale și până în prezent cooperează cu compania germană "Teamdress" și compania olandeză "De Berkel". Direcţia principală a firmei este confecţionarea hainelor de lucru.

 

© 2024 BECCARA - confecţionarea hainelor de lucru   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS